Druženja

Ker učenje ne poteka vedno le znotraj šolskih učilnic, se na MRA radi odpravimo tudi na zabavne in poučne piknike v naravo.

Pretekla druženja

Piknik na Kolpi, 3.-5.junij 2015

Sreda, 10. junij 2015
Več o druženju
Piknik na Kolpi, 3.-5.junij 2015
Letos smo tradicionalni MRA piknik pričeli na Kolpi, ponovno na domačiji Skender. V soboto in nedeljo sta imela Jurij Čendak in Matej Osredkar predavanje na temo reševanja ovir, ki se pojavljajo na glasbeni poti kitarista, vse skupaj pa smo popestrili z nadvse zabavnim jam sessionom.
Ker se morajo pa kitaristi po napornem in mukotrpnem učenju tudi sprostiti, smo se ohladili s kopanjem v Kolpi ter se pomerili v igranju družabnih iger. Naslednji dan ni manjkalo kitarkih solaž na brzicah, niti predavanja s kitarami na plaži. Pač, piknik kot se šika.

MRA piknik, 5. 7. 2014

Četrtek, 10. julij 2014
Več o druženju
MRA piknik, 5. 7. 2014
Tretji MRA enodnevni piknik smo pričeli na Gradiškem jezeru. Ker je bil piknik tokrat bolj zabavno obarvan, smo se kitaristi pomerili v igranju odbojke ter se okrepčali z odličnimi čevapčiči.

MRA piknik, junij 2012

Petek, 15. junij 2012
Več o druženju
MRA piknik, junij 2012

Letošnji MRA piknik je žal trajal le en dan, potekal pa je v Preddvoru. Poleg družabnih in športnih iger je naš učenec Jure Dragoš pripravil odlično predstavitev izdelovanja svojih kitar, Fat Chance Guitars. Akustične kitare, grla in balinanje so pa trajali še pozno v noč.

MRA piknik na Kolpi, konec avgusta 2011

Sreda, 31. avgust 2011
Več o druženju
MRA piknik na Kolpi, konec avgusta 2011

Gost letošnjega tridnevnega piknika na Kolpi, na domačiji Skender je bil Nace Zaletel, ki se ukvarja z izdelavo kitar. Udeležili smo se tudi več različnih delavnic na temo improvizacije, komponiranja, analize pesmi in snemanja v studiu. Celotno dogajanje pa je učitelj Matej Osredkar povzel z besedami: "kle bomo pa še pršli".