Ciljno usmerjen planer vaje

Plan vaje, ki vas vodi do ciljev, upoštevajoč vaščasovne omejitve

 

Ciljno usmerjen planer vaje bo poskrbel, da bodo na vašem tedenskem urniku vaje elementi, ki so v danem trenutku najbolj pomembni in relevantni za dosego vaših ciljev. Tedenski urnik bo pri pripravi urnika vaje upošteval naslednje pomembne kriterije:
 
  • Vaše individualne kitarske in glasbene cilje
  • Vaš trenutni nivo na posameznih področjih in elementih vaje
  • Dneve v tednu, ki vam ustrezajo za vajo
  • Čas, ki ga lahko namenite za vajo v posameznem dnevu
 
Posebej razvit algoritem bo na podlagi teh kriterijev vsakokrat sestavil za vas optimalni plan vaje, ki bo razdeljen na posamezne (izbrane) dni v tednu.
 
planer vaje
 

Vodenje med posamezno vajo

 

Poleg samega izračuna optimalnega plana vaje, vas bo program vodil skozi dnevno vajo, tako, da bo za vsak posamezni element na planu meril čas trenutno opravljene vaje. Ob koncu planiranega časa za posamezni elemnt vas bo program zvočno opozoril na konec vaje in vam ponudil naslednji element na planu. Tako vas bo vodil skozi celotno dnevno vajo in vam s tem omogočil, da se fokusirate na samo vajo.
 
planer vaje 2
 

Nenehno spremljanje napredka

 

Zelo pomemben dejavnik pri motivaciji za vajo je, da vidimo svoj napredek. Ciljno usmerjen planer vaje vam omogoča natančen grafični pregled napredka na poti do posameznega cilja.
 
pv3
 

Individualne nastavitve ciljev, elementov in parametrov

 

Poleg tega, da vam planer vaje ponudi že prednastavljene "splošne" kitarske cilje z vsemi vsebujočimi elementi, lahko preprosto ustvarite tudi lastne cilje in elemente za vajo. Planer vam tako omogoča, da sledite več kitarskim in glasbenim ciljem hkrati. Poleg ciljev in elementov za vajo, pa planer sledi tudi vašim časovnim omejitvam za vajo (individualna izbira dni in minut za vajo).
 
pv4
 

Kako do Ciljno usmerjenega planerja vaje?

 
Ciljno usmerjen planer vaje je dostopen samo učencem MetalRock Akademije!
 
V primeru, da želite resno pristopiti k vašemu napredku s pomočjo Ciljno usmerjenga planerja vaje, vas vabimo v enega izmed naših kitarskih programov. Za brezplačno uvodno uro se nam javite na email info@metalrockacademy.com, telefon 051 411 312 ali