O MRA

METALROCK AKADEMIJA. Je več kot le šola kitare. 
MRA je skupnost.

Skupnost ljudi z enakimi cilji in interesi, enakimi sanjami in željami. Je edinstvena šola, ki združuje tako začetnike kot tudi profesionalne glasbenike v enem prostoru, namenjenem druženju, izobraževanju in glasbenemu ustvarjanju; prostoru, kjer se osebne zamere pozabijo, ter tekmovalnosti zabrišejoProstoru, kjer prevladuje glasba. 

MetalRock 100% garancija

Glavni cilj MetalRock Akademije so REZULTATI IN ZADOVOLJSTVO naših učencev, kar dosegamo z nenehno nadgradnjo našega znanja na področju glasbe in poučevanja ter kakovostjo našega dela. Ker je za nas doseganje tega cilja na prvem mestu, smo v nasprotnem primeru, kadar smo za neuspeh odgovorni mi, pripravljeni učencu ponuditi dodatne ure, dokler tega cilja ne dosežemo.

Vpis

Vpis v naše programe za električno, akustično in bas kitaro ter dodatni vodeni kitarski trening je možen skozi celotno koledarsko leto.
Vpis v dodatne programe (razen vodenega kitarskega treninga) je možen do pričetka prvega semestra, ki se prične oktobra.
 
Akademija je odprta skozi celotno koledarsko leto, kajti veliko učencev ima ravno poleti največ časa za intenzivno vajo. Drug vzrok za to pa je, da dva ali tri mesece odsotnosti od dela z učiteljem ali celo inštrumenta za učenca lahko pomeni še najmanj en mesec dodatnega dela, da se vrne na raven, ki jo je dosegel pred poletnim odmorom.

Lokacija

MetalRock Akademija ima prostore v Ljubljani in Portorožu.
V dogovoru z učencem izjemoma poučujemo tudi na njegovem domu ali po Skypu.

Kontakt

MetalRock Akademija
Kolarjeva ulica 47
1000 Ljubljana
Slovenija
 
Telefon: 00386 (0) 51 411 312
Elektronski naslov: info@metalrockacademy.com
Facebook: www.facebook.com/MetalRockAcademy
Twitter: www.twitter.com/MRAcademy