Koncert MetalRock Akademije (November 2015)

Četrti koncert MetalRock Akademije je bil prav poseben. Ne samo, da je bil to že drugi koncert v istem letu, tudi učenci so se izjemno izkazali na odru ter pokazali svoj trud in pridobljeno znanje na inštrumentih, na koncu so pa učitelji MetalRock Akademije pripravili svojo glasbeno točko in tako celoten koncert zavili v prikupno pentljo.

 

Na koncertu je nastopilo kar 22 učencev, mnogi med njimi so prvič stopili na oder in tako pridobili dragocene izkušnje oderskega nastopanja, veliko pa je bilo tudi veteranov, ki so že redni nastopajoči na MRA koncertih. Izpod prstov naših učencev je bilo slišati veliko vrhunskih rock in metal skladb, med drugimi:

ter veliko več.

 

Učence so spremljali tudi izbrani gostje in sicer na vokalu:

 

Na bas kitari:

 

Ter na bobnih:

 

Zraven so v podporo priskočili tudi učitelji MRA ter na koncu zaigrali miks skladb iz filmov Star Wars v metal priredbi. Prvič je tako tudi na odru predstavila električni čelo naša učiteljica čela Tina Rejc. Po uspešnem koncertu (vseh petnajst skladb je močno segrelo in navdušilo občinstvo) smo se skupaj z učenci in učitelji zabavali ob pijači in jedači ter tako zaključili ta odličen večer.

 

MetalRock Akademija se iskreno zahvaljuje vsem nastopajočim, vsemu občinstvu in medvoškemu klubu Jedro.