Na MRA se dogaja!

sob, 17.3.2018

Na MetalRock Akademiji bomo konec zime in pričetek toplih dni obeležili z zanimivimi in poučnimi dogodki, ki bodo popestrili leto 2018.

Najprej bomo odprli novo sezono MRA ekskurzij, v okviru katerih se bomo učenci in učitelji skupaj podali na različne metal in rock koncerte ter si ogledali zanimive kitarske tehnike kar v živo! Prva letošnja MRA ekskurzija nas bo 26. 3. popeljala v ljubljanski Orto bar, kamor takrat iz daljne Andore prihaja progresivna death metal zasedba Persefone. Istega dne bo ekskluzivno samo za naše učence v prostorih MRA potekala tudi kitarska klinika, kjer bosta nekaj svojih zanimivih trikov predstavila kitarista skupine Persefone Carlos Lozano in Filipe Baldaia, zvečer pa nam bosta svojo vrhunsko kitarsko tehniko pokazala še na koncertnem odru. Tej bo sledilo še kar nekaj MRA ekskurzij, o katerih si boste seveda lahko prebrali tudi na našem blogu in facebook strani.

 

 

V aprilu bomo priredili posebno kitarsko delavnico na temo »Metal in Fusion«, kjer se bomo posvetili uporabi jazz elementov v metal in rock glasbi. Delavnica bo primerna tako za tiste, ki bi želeli izpopolniti svoje znanje na kitari, kot tudi za začetnike. Skratka, vsi ki bi radi popestrili svoje glasbeno ustvarjanje v rocku in metalu ter ga začinili z jazzovskimi elementi, to bo prava poslastica za vas! Več o sami delavnici bomo kmalu razkrili na blogu in naši facebook strani, zato nas le redno spremljajte, da ne zamudite pomembnih informacij.

 

 

Tudi poletje bo kmalu tu, zato se že skrbno pripravljamo na tretjo poletno šolo MRA. Avgusta se bomo skupaj z učenci zopet odpravili na morje, kjer si bomo privoščili tri dni užitka na soncu, s kitarami, ob dobri glasbi in morski hrani. 

 

 

Do takrat pa nas loči še nekaj mesecev, tekom katerih bomo koristno, a prijetno preživljali čas ob učnih urah kitare in družabnih večerih.

 

Če te zanima učenje kitare in bi rad/a bil/a del naše MetalRock skupnosti, nam piši na info@metalrockacademy.com

J.

0 komentarjev

Dodaj komentar