Bowling za dobrodelnost

tor, 4.4.2017

Čas je za dobrodelnost!

 

Tako je, prav ste me slišali. Časi so težki in znana izjava “mal dnarja, mal muske” je postala čisto preveč dobesedno resnična.

Pa lahko glede tega kaj storimo? Seveda! Bobnar skupine Elvis Jackson, Marko Soršak Soki se s projektom 20 za 20 že 2 leti bori, da slovenske osnovne šole dobijo nova glasbila… Pri tem pa mu je tokrat pomagala tudi ekipa MRA, ki se je udeležila dobrodelnega bowlinga z zvezdami v Kopru!

19. marca smo se sodelavci zbrali v Kopru. Dan smo dopoldne, po prihodu na prelepo slovensko obalo (beri: Portorož) kljub nekoliko slabšemu vremenu, pričeli s kosilom v nabito polni piceriji, kjer smo ob pici in požirku hladnega piva debatirali o svojih bowling sposobnostih; brez skrbi, nihče od nas ni profesionalec! Hitro smo ugotovili, da bo od nas (seveda) po vsej verjetnosti najboljši šef Jurij (kako se je izkazal v praksi, vam izdam kmalu), ostali pa imamo najverjetneje ob njem le blago okrasno vrednost… No, šalo na stran. Popoldne smo se iz vedno bolj sončnega Portoroža tako odpravili v Koper, kjer so prve bowling skupine že izkazale svoje znanje in dobrodelnost.

 

Priznati moramo, da smo si prav vsi želeli igrati istočasno s predsednikom Borutom Pahorjem, kar pa nam žal ni uspelo. Kljub temu smo bili kmalu na vrsti ob dobrot polni bowling mizi, si obuli nekoliko smešne bowling čevlje ter živahno poprijeli za barvnimi in težkimi bowling “kuglami”. Po nekaj bolj neobetavnih začetnih poskusih, je ekipa zvezd MRA precej hitro prišla v formo in igra se je pričela. Nujno moram omeniti, da smo se ob vsem skupaj neizmerno zabavali, podrli precej kegljev in na srečo povsem brez poškodb prestali precej dolgotrajno igro.

 

 

Po vsej verjetnosti se zdaj že resno sprašujete: “In, kako je šlo Juriju?” Naj vam povem, da se ekipa ob kosilu ni niti malo motila! Jurij se je namreč odlično izkazal in nas vse na veliko premagal! No, kljub temu pa moramo na tem mestu pohvaliti tudi ostale člane ekipe: Matej Osredkar, Gaja Sorc, Mina Grčar in moja malenkost Zora M. Möderndorfer, smo se kljub težki konkurenci obnesli naravnost odlično. Poleg nas so se na bowlingu zvezdniško poleg predsednika Boruta Pahorja predstavili tudi Jan Plestenjak, Zmelkoow, Cowboys from hell, San di ego in mnoge druge osebe iz medijskega in glasbenega sveta.

 

Lep del našega bowling druženja ste sicer lahko spremljali na precej zabavnem live videu na Facebooku (katerega si je možno ogledati za nazaj), vsem, ki ste za nas navijali, pa se iskreno zahvaljujemo!

0 komentarjev

Dodaj komentar