Dogajanje na MRA, prvi del

pon, 9.11.2015

Koncerti in improvizacijski večeri

 

Nam se dogaja, pa vam? Na MRA ni nikoli dolgčas. Si želite dobre glasbe in pravega rockerskega/metalskega vzdušja? Pridružite se mi na tradicionalnem MRA koncertu.

Na MRA vsako leto organizirajo koncert na katerem se predstavijo učenci, učitelji in pa tudi gostje. V dvorani Jedra v Medvodah tako zadonijo zvoki električne kitare ter kriki navdušene publike. Oh ja, MRA koncerti imajo svoj čar in pa tudi odlično vzdušje, povsem primerljivo s tistim, na kakšnih večjih koncertih.

 

Sama MRA koncert vsako leto z velikim veseljem obiščem ter se ob hladnem pivu naužijem dobre glasbe, popolnoma pa razumem tudi tiste, ki jim veliki odri niso najbolj pri srcu.

 

Impro večri


No, na MRA je tudi za takšne poskrbljeno. Dvakrat mesečno se namreč v manjši zasedbi zberejo učenci in učitelji ter skupaj ustvarijo improvizacijski večer v veliki dvorani MRA. Tudi na improvizacijskih večerih tako ne manjka dobre družbe, zabave in odlične improvizacijske glasbe.

 

Ne glede na to v katero skupino spadate, vam obisk koncerta in/ali improvizacijskega večera toplo priporočam; naslednji MRA koncert bo 28.11.2015, improvizacijski večeri pa potekajo vsak drugi in četrti petek v mesecu.

Se vidimo!

0 komentarjev

Dodaj komentar