Blog

MetalRock ekskurzije – nekoliko drugačne šolske ekskurzije

tor, 7.3.2017
MetalRock ekskurzije – nekoliko drugačne šolske ekskurzije
Ne glede na to, če šolo še obiskujete ali pa ste veseli, da ste z njo že zaključili, se zagotovo spomnite šolskih ekskurzij. Saj veste, gre za tisti neverjeten dan, ko ves pouk odpade in šola lahko postane dejansko poučna. Obiski muzejev, raziskovanje po gozdovih... Seveda, vse to je veliko bolj zabavno od guljenja šolskih klopi, pa vendar; MRA ekskurzije so nekaj povsem drugačnega! 

Učenec meseca januarja je Klemen Sajovec!

pon, 6.3.2017
Učenec meseca januarja je Klemen Sajovec!

Klemen se je izkazal na urah kitare s svojim resnim in profesionalnim pristopom do dela. Vso učno snov pridno zvadi tudi doma in tako naslednjo uro obišče pripravljen na nove izzive. Vse to izpopolnjuje njegov izjemno prijazen in sproščen karakter, ki delo spremeni v prijetno druženje s kitaro v rokah.

Klemen, veseli smo da si naš učenec! 

Učenka meseca decembra je Lili Mišigoj!

pon, 16.1.2017
Učenka meseca decembra je Lili Mišigoj!

Lili je mlada talentirana punca, ki je v dobrem letu napredovala iz kitarskih osnov do svojega prvega pravega rock koncerta na velikem odru. Tako hiter in velik napredek ne bi bil možen brez veliko trdne volje in pridnega dela pri pouku kitare ter doma. Lili je še en dokaz, da se lahko s pravim pristopom veliko doseže.

Ponosni smo na našo bodočo rock zvezdnico!

Predstavitev HighEndGuitars

tor, 3.1.2017
Predstavitev HighEndGuitars

Tokrat smo imeli na MRA prav poseben dogodek - predstavitev zelo posebnih in čudovitih električnih kitar!

Na naši šoli se je oglasil Borut Jan, prijazen možakar katerega strast so že mnoga leta kitare. S seboj je prinesel pol ducata električnih kitar in nam jih večino celo posodil za kasnejše preizkušanje. Veseli smo bili kakor otroci, ki odprejo novoletna darila.

Učenec meseca novembra je Nejc Anžur!

sre, 14.12.2016
Učenec meseca novembra je Nejc Anžur!

Nejc se je s komaj devetimi leti odlično izkazal na letošnjem MRA koncertu ter pokazal, da tako mlada leta niso ovira pri doseganju velikih ciljev. Njegov prvi pravi rock koncert je bil produkt vestnega dela in želje po napredovanju na električni kitari. Če rek pravi, da na mladih svet sloni, smo veseli, da imamo med učenci take, kot je Nejc.

Kar tako naprej!