Blog

Novo na MetalRock Akademiji – MetalRock band!

tor, 17.11.2020
Novo na MetalRock Akademiji – MetalRock band!

Ne glede na vse znanje, ki ga na MetalRock Akademiji nudimo našim učencem, je na koncu vedno manjkala ena stvar – izkušnja igranja v pravem metal oziroma rock bendu. Z letnimi koncerti MRA smo to izkušnjo našim učencem sicer nekoliko približali, ker pa gre pri tem zgolj za enkratni letni dogodek, je bilo igranje v polni zasedbi zanje bolj kot ne le nagrada za ves trud in prizadevnost, ki so ju čez leto izkazali v naših glasbenih učilnicah. Po novem smo izkušnjo igranja v skupini našim učencem približali do skrajne mere – z uvedbo novega programa MetalRock band.

Riot V na MRA!

pet, 9.11.2018
Riot V na MRA!

V oktobru smo na MetalRock Akademiji sprejeli dva prav posebna gosta – kitarista legendarne heavy metal zasedbe Riot V.

MRA Poletna Šola

tor, 11.9.2018
MRA Poletna Šola

Kaj nastane, če združimo rock in metal glasbo, sončenje na plaži, plavanje v morju, morsko hrano in najboljšo družbo? Odgovor je preprost: MRA poletna šola!

Persefone

pon, 23.4.2018
Persefone

Na MetalRock Akademiji so nas marca z obiskom počastili prav posebni gostje. V Slovenijo so se pripeljali iz daljne Andore, da bi pokazali, kako se igra vrhunsko tehnično metal glasbo. Kako zelo so nas navdušili!

Na MRA se dogaja!

sob, 17.3.2018
Na MRA se dogaja!

Na MetalRock Akademiji bomo konec zime in pričetek toplih dni obeležili z zanimivimi in poučnimi dogodki, ki bodo popestrili leto 2018.