Blog

MRA Poletna Šola

tor, 11.9.2018
MRA Poletna Šola

Kaj nastane, če združimo rock in metal glasbo, sončenje na plaži, plavanje v morju, morsko hrano in najboljšo družbo? Odgovor je preprost: MRA poletna šola!

Persefone

pon, 23.4.2018
Persefone

Na MetalRock Akademiji so nas marca z obiskom počastili prav posebni gostje. V Slovenijo so se pripeljali iz daljne Andore, da bi pokazali, kako se igra vrhunsko tehnično metal glasbo. Kako zelo so nas navdušili!

Na MRA se dogaja!

sob, 17.3.2018
Na MRA se dogaja!

Na MetalRock Akademiji bomo konec zime in pričetek toplih dni obeležili z zanimivimi in poučnimi dogodki, ki bodo popestrili leto 2018.

MRA poletna šola 2017

tor, 19.9.2017
MRA poletna šola 2017

Pa smo jo dočakali! Druge poletne šole smo se vsi že nestrpno veselili, saj je prva, ki smo jo izpeljali avgusta lani, požela veliko pozitivnih odzivov. Kaj je lahko boljšega od poslušanja rock in metal glasbe na plaži in v družbi prijateljev, zabavnih družabnih večerov, ki nam bodo še dolgo ostali v spominu, vožnje z metal ladjo, brezskrbnega kopanja v morju in ogleda znamenitosti starega mesta?

Učenec meseca junija je ponovno Matevž Počič!

čet, 13.7.2017
Učenec meseca junija je ponovno Matevž Počič!

Matevž si je že drugič prislužil ta naziv, saj se je spet odlično izkazal na učnih urah kitare s svojo trdno voljo pri doseganju visokih ciljev. Matevž bo s takim pristopom nedvomno zelo kmalu dosegel nivo virtuoza in glede na njegovo neomajno željo po novem znanju, si upamo trditi, da se niti na nivoju virtuoznosti njegov napredek ne bo ustavil.