Blog

Učenka meseca decembra je Lili Mišigoj!

pon, 16.1.2017
Učenka meseca decembra je Lili Mišigoj!

Lili je mlada talentirana punca, ki je v dobrem letu napredovala iz kitarskih osnov do svojega prvega pravega rock koncerta na velikem odru. Tako hiter in velik napredek ne bi bil možen brez veliko trdne volje in pridnega dela pri pouku kitare ter doma. Lili je še en dokaz, da se lahko s pravim pristopom veliko doseže.

Ponosni smo na našo bodočo rock zvezdnico!

Predstavitev HighEndGuitars

tor, 3.1.2017
Predstavitev HighEndGuitars

Tokrat smo imeli na MRA prav poseben dogodek - predstavitev zelo posebnih in čudovitih električnih kitar!

Na naši šoli se je oglasil Borut Jan, prijazen možakar katerega strast so že mnoga leta kitare. S seboj je prinesel pol ducata električnih kitar in nam jih večino celo posodil za kasnejše preizkušanje. Veseli smo bili kakor otroci, ki odprejo novoletna darila.

Učenec meseca novembra je Nejc Anžur!

sre, 14.12.2016
Učenec meseca novembra je Nejc Anžur!

Nejc se je s komaj devetimi leti odlično izkazal na letošnjem MRA koncertu ter pokazal, da tako mlada leta niso ovira pri doseganju velikih ciljev. Njegov prvi pravi rock koncert je bil produkt vestnega dela in želje po napredovanju na električni kitari. Če rek pravi, da na mladih svet sloni, smo veseli, da imamo med učenci take, kot je Nejc.

Kar tako naprej!

Pa smo se vrnili iz poletne šole kitare!

sre, 7.9.2016
Pa smo se vrnili iz poletne šole kitare!

Slani od morske vode, zagoreli, morda nekoliko utrujeni od zabave a brez dvoma srečni in zadovoljni.

Vas zanima kaj smo počeli? Brez skrbi, sedaj boste izvedeli vse! 

Poletna šola kitare

pon, 22.8.2016
Poletna šola kitare

Ste letos že bili na morju?

Temperature so visoke, sonce pripeka, vsi že veselo pečejo čevapčiče in se hladijo z osvežilnimi napitki... Pa vendar, to ni to. Saj vsi vemo, kaj nam poleti najbolj pomaga, kajne?

Vonj po kremi za sončenje (beri: kokos in podobne, malo nadležne dišave, ki se mešajo v zraku), pesku, soli in morski vodi... Obala nas čaka!