Blog

Bowling za dobrodelnost

tor, 4.4.2017
Bowling za dobrodelnost

Čas je za dobrodelnost!

 

Tako je, prav ste me slišali. Časi so težki in znana izjava “mal dnarja, mal muske” je postala čisto preveč dobesedno resnična.

Pa lahko glede tega kaj storimo? Seveda! Bobnar skupine Elvis Jackson, Marko Soršak Soki se s projektom 20 za 20 že 2 leti bori, da slovenske osnovne šole dobijo nova glasbila… Pri tem pa mu je tokrat pomagala tudi ekipa MRA, ki se je udeležila dobrodelnega bowlinga z zvezdami v Kopru!

Učenec meseca februarja je Matevž Počič!

sre, 22.3.2017
Učenec meseca februarja je Matevž Počič!

Matevž nas je presenetil z neverjetnimi veščinami igranja električne kitare in to že pri svojih mladih letih. V zelo kratkem času je pokazal, da je kitara njegovo življenjsko poslanstvo in se tudi odlično izkazal na svojem prvem MRA koncertu, ki mu je seveda bil mala malica. Veseli smo, da imamo tako dobrega kitarista med nami.

Matevž, čestitke in kar tako naprej!

MetalRock ekskurzije – nekoliko drugačne šolske ekskurzije

tor, 7.3.2017
MetalRock ekskurzije – nekoliko drugačne šolske ekskurzije
Ne glede na to, če šolo še obiskujete ali pa ste veseli, da ste z njo že zaključili, se zagotovo spomnite šolskih ekskurzij. Saj veste, gre za tisti neverjeten dan, ko ves pouk odpade in šola lahko postane dejansko poučna. Obiski muzejev, raziskovanje po gozdovih... Seveda, vse to je veliko bolj zabavno od guljenja šolskih klopi, pa vendar; MRA ekskurzije so nekaj povsem drugačnega! 

Učenec meseca januarja je Klemen Sajovec!

pon, 6.3.2017
Učenec meseca januarja je Klemen Sajovec!

Klemen se je izkazal na urah kitare s svojim resnim in profesionalnim pristopom do dela. Vso učno snov pridno zvadi tudi doma in tako naslednjo uro obišče pripravljen na nove izzive. Vse to izpopolnjuje njegov izjemno prijazen in sproščen karakter, ki delo spremeni v prijetno druženje s kitaro v rokah.

Klemen, veseli smo da si naš učenec! 

Učenka meseca decembra je Lili Mišigoj!

pon, 16.1.2017
Učenka meseca decembra je Lili Mišigoj!

Lili je mlada talentirana punca, ki je v dobrem letu napredovala iz kitarskih osnov do svojega prvega pravega rock koncerta na velikem odru. Tako hiter in velik napredek ne bi bil možen brez veliko trdne volje in pridnega dela pri pouku kitare ter doma. Lili je še en dokaz, da se lahko s pravim pristopom veliko doseže.

Ponosni smo na našo bodočo rock zvezdnico!